Diensten op maat

OM UW EIGENDOM ZO GOED
MOGELIJK TE VERKOPEN

Ons bureau verbetert voortdurend zijn diensten om met de tijd mee te gaan en zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Vanaf de inschatting, het opstellen van alle nodige documenten, de reclame, de bezichtigingen, het opstellen van de contracten en de persoonlijke sleuteloverdracht tot en met de notariële akte, staan wij u bij in elke stap om uw verkooptransactie in de beste omstandigheden te laten verlopen.
Een uitgebreide service van beoordeling tot notariële akte

ONZE VAKKENNIS
IN DETAILS

GRATIS INSCHATTING
Wilt u uw eigendom verkopen? Wij schatten uw eigendom gratis en vrijblijvend. Daarna kunnen we samen de verschillende stappen in gang zetten.
DRIETALIGE COMMUNICATIE
Dankzij de meertaligheid in onze regio kunnen wij in de drie landstalen communiceren en uw dossier van A tot Z behandelen.
ETALAGES
Elke woning wordt getoond in onze verschillende etalages. Ze zijn strategisch gelegen en bieden een goede kans op zichtbaarheid.
FOTO'S, VIDEO'S & NETWERKEN
Omdat uw eigendom van waarde is, is het voor ons absoluut van belang om het tegen de juiste prijs in het spotlight te zetten. Optimale zichtbaarheid op netwerken, TV, kranten, onze eigen website en die van onze partners in NL en D, nieuwsbrieven met talrijke geabonneerden, ...
BEZICHTIGINGEN
Onze medewerkers begeleiden u bij elk bezoek ter plaatse en adviseren u graag met hun vakkennis.
EXTRA DIENSTEN
Het opstellen van het compromis, het ondertekenen van het verkoopovereenkomst, het opvolgen van de kredietaanvraag, het begeleiden "naar de notariële akte", ... Ons team staat aan u zijde voor een optimale transactie van A tot Z.
Om niets te missen

ALLES IN
ÉÉN BLIK

Een website is goed, een app is nog beter! Via onze app vindt u alle nieuws en u krijgt een bericht als er iets bij ons gebeurt, zodat u nooit een kans mist.
  • Geen storende meldingen
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Snel en gemakkelijk contact
NU DOWNLOADEN
immo Nyssen App on AppStore immo Nyssen App on AppStore immo Nyssen App on Google Play
Wanneer u een woning wilt kopen of verkopen, moet u met veel factoren rekening houden. Daarom kunt u contact met ons opnemen voor een eerste gesprek of een vrijblijvende inschatting aanvragen. We verheugen ons erop deel uit te maken van u succes!
ONTDEK ONS TEAM VRAAG NAAR U INSCHATTING
Veel goede aanbiedingen

ONTDEK DE
NIEUWIGHEDEN

MIS GEEN ENKEL OBJEKT DANKZIJ ONZE APP!
immo Nyssen App on AppStore immo Nyssen App on AppStore immo Nyssen App on Google Play